Isnin, 20 Ogos 2018

Street metal terrorist



Split hereafter dan bestial hordes.. cd ni antara rilisan yang aku ingin miliki.. pelengkap koleksi hereafter yang ada dalam simpanan. Split cd ni rilis tahun 2009.. setiap band menyumbang 3 lagu. Sound untuk rilisan ni soundnya mentah.  3 lagu dari hereafter di rakamkan secara live. Kedua band ni dah jadi gergasi dalam scene metal tempatan. Kedua band ni pun ada meriliskan album baru tahun lepas. Rasanya aku belum tampal album mereka dalam ni lagi. Aku cuba lah hidupkan blog ni.. mungkin tak lah seaktif tahun2 yang lepas..huhu