Khamis, 24 Julai 2014

SABBAT - ENVENOM

Tidak payah di tunggu lama utk dihadam haha.. sekali dengar semalam sudah masuk lagu2nya kat kepala, digipack sabbat ni rilisan label dari sabah evildead production, album 1991, diriliskan semula dengan penambahan bonus track.., termasuk lagu diingati blackfire haha.. harga utk album ni rm40 temasuk kos pos nya sekali..
mendarat semalam kan, belum dengar sudah puas.. kertas digiacknya halus, logo art semua timbul macam cat darah....
gambar klasic sabbat era muda-muda dorang disertakan...ada 8 muka surat..
cerita segalanya tentang album ni.. tekan gambar utk pandangan jelas..haha
terakhir sekali, belakangnya.. ada 18 lagu tu.. tak ke puas mendengarnya.. haha...

 entri ringkas-semalam aku ke bank masuk kedai barangan terpakai, pergh aku tejumpa lubuk dvd cd stok baru lama, harga murah2, sempat lah aku sambar 3 pcs.. lepas raya aku tampal hasil semalam.. hahaha... 

3 ulasan:

  1. Sabbat ni memang 3 piece band eh

    BalasPadam
  2. aku tak suka betul format digipak...nampak cantik tapi nak jaga dia payah...

    BalasPadam