Rabu, 27 April 2016

thrashit - kaiser of evil




Apa kabar semua...

aku nak cerita cd baru aku beli ni, sedikit info band, ini band tempatan juga,mereka main thrash metal, ni album sulung mereka, perna merilis ep neckbangers 2014, 4 lagu dalam ep tu dimuatkan sekali dalam album penuh ni, dengan sound yang lebih segar, 8 lagu dipersembahkan dalam ni. mendengarnya sekali putar memang tak puas, lagu2 yang dipersembahkan menepati selera telinga aku, kalau anda minat thrash jahat sound yang padu, lontaran vokal yang tajam, ini album memang harus kamu dengar. tidak akan mengecewakan, disetiap lagu anda akan dihiburkan dengan solo2 yang membabi buta yang mengasyikkan..untuk lagu pilihan aku sukar untuk aku pilih, sebab bagi aku setiap lagunya best. kira senang cerita satu album ni best.... k itu saja. kalau nak album ni, boleh search fb mereka. thrashit !!

8 ulasan:

  1. kat mana bro, boleh dapat CD ni.. tak pernah nampak pun jual kat kedai..?

    BalasPadam
    Balasan
    1. cari kat fb bro, dorang tak jual kat kedai.. search fb thrashit

      Padam
  2. khabarnya ala2 Teutonic thrash...best tu...

    BalasPadam
  3. Ini sangat menarik perhatian aku posting ini

    BalasPadam
  4. Kalo band thrash dah tentu best ni

    BalasPadam
  5. barang baik ni bro.. mesti mau test dengar..

    BalasPadam
  6. cd ni dirilis dari label jerman

    https://witchesbrewthrashes.bandcamp.com/album/kaiser-of-evil

    BalasPadam
  7. menarik dia punya cover album..

    BalasPadam