Khamis, 14 Julai 2016

Tarantulah - moderate metal punk (2012 -2015)




Menghimpunkan 3 demo awal tarantulah dalam satu kaset, bagi aku yang sudah support dari awal band ni aku cukup teruja bila menerima kaset ni. ini antara kaset yang aku dengar kerap kali bila aku dapat saja. kaset ni rilisan label dari thailand boleh lihat pada gambar nama labelnya. setahu aku kaset ni sudah tiada lagi dipasaran malaysia. kalau nak kena hubungi label tu. 

hari tu aku ada beli juga demo ke 4 mereka, aku harap demo tu pun akan dikaset kan juga.. tak banyak nak kata, cuma aku nak bagitau kaset ni memang menggembirakan, best mendengarnya. k itu sajalah 

suksek terus buat tarantulah... 

5 ulasan:

  1. Muzik Punk ni aku slow sikit.. Kalau layan pun, setakat Green Day jer.. Gitu

    BalasPadam
  2. Tq...banyak betul band tempatan yang aku tak tau...

    BalasPadam
  3. Tak silap aku band ni line up dia suma pompuan kan?kalo salah sori.

    BalasPadam
    Balasan
    1. salah bro, mereka semua jejaka tampan haha

      Padam
  4. Nie punk metal mann.. sedapp!! Atau punk macam OFFSPRING SMASH dlu..

    BalasPadam