Rabu, 21 Disember 2016

The Snow White Murder Case

haloha... haha.. tak ada apa2 musik baru yang mendarat dirumah, kebelakangan ni banyak juga movie aku tengok, dalam banyak2 movie tu ni paling dramatik aku tengok hahaha.. mulanya movie ni agak slow jalan ceritanya, kalau ikutkan hati nak saja aku hempaskan tv kat rumah tu masa tengok movie ni, sudah alang2 aku tengok separuh jalan, baik aku habiskan gitu, dalam 40 minit terakhir tu movie ni makin mengujakan pula makin berdebar2 rasanya nak tahu apa endingnya, kisahnya kes pembunuhan ada seorang wartawan yang nak rungkai siapa pembunuh dalam ni. aku pun mati2 ingat salah satu watak dalam ni pembunuhnya habis saja ternyata tekaan ku salah, siapa yang suka movie jenis memera otak rasanya ngam tengok movie ni, bagi pencinta musik pun ngam juga sebab kes ni membabitkan musik juga betapa hebatnya kefanatikan tu sampaikan nak buat apa saja utk mendapatkan sesuatu berkenaan dengan musik yang dicintai wahahaha... sapa belum tengok tu baik tengok best ceta ni.. haha

10 ulasan:

  1. Apa dah jadi ni bro?dah jadi mat kpop lak..hahah..kuat pengaruh kpop ni yer.mcm zaman alternatif/grunge dulu

    BalasPadam
  2. Ingatkan pasal band kegemaran baru tadi.. Hehe

    Baru2 ni aku ada tgk satu filem yg mmg the best jugak, filem korea. Tajuknya, Blood and Ties. Kisah ttg sorang pompuan yg syak bapak dia penculik budak yg kejam. Mcm filem ni jugak, jln ceritanya makin berdebar2 dan kita tertanya2 adakah bapak dia betul2 pembunuh/penculik kejam tu..

    BalasPadam
  3. Fullamak, ni kira bunuh pasal boxset rare ye? Aku kan kalau ikut mood memang suka cerita thriller, aku suka cerita rompak rompak bank, pasal nanti banyak2 tembak2. Hollywood, biasalah sound efek dia tiung tiung tiung gitu haha. Ko suka misteri murder ni, ko tahu game Cluedo, ni game berpuluh tahun, haha, hah, ko main game ni ye, cluedo. Dulu game papan, skarang kat smartpon pun boleh kot

    BalasPadam
  4. Kalau pelakon dia awek2 cun...semangat jer tengok...haha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. banyak aku sedut tgk flayernya gadis cantik terus sedut hahahaha kebanyakan ceritanya hambar

      Padam
  5. macam best jer jalan citer film ni, teringin jugak aku nak nengok bila baca review kaw nie..huhuh
    btw.. aerosmith in da haus bro, jom singgah blog yusrina sekarang

    BalasPadam
  6. AWek comey2 ni geram ah rasa nk jek

    BalasPadam