Isnin, 29 Ogos 2016

Sindraz - The Evil Southern Darkness



salam...

sedikit info band, sindraz ni asal pasir gudang, dorang ni memainkan irama black metal, kalau tengok persembahan live mereka memang best, aku ada cerita pasal mereka ni di gig2 lepas yang aku turun. Kaset ni adalah kompilasi, untuk side B ianya lagu2 rakaman live mereka, lihat pada inlay gambar tu. Mulanya aku ingatkan kaset ni pro, rupanya kaset dubbing, agak mengecewakan juga. tapi tak apalah, andai soundnya ok kan. namun untuk kaset ni, bila play hanya sebelah speker ja yang berbunyi, aku ingatkan speker aku rosak, bila tukar kaset lain ternyata kaset ni yang masalah huhu.. apapun andai kaset ni diriliskan dalam fomat pro kaset, semestinya ianya akan menjadi santapan halwa telinga aku sepanjang minggu ini. kalau korang nak beli, buat utk koleksi sajalah...

k itu saja.. haha

5 ulasan:

  1. Terbaik ulasan, macam biasa

    BalasPadam
  2. Biasa tu bro..janji dpt support diorang kira ok

    BalasPadam
  3. Hails sindraz
    Hails black metal

    BalasPadam
  4. klu nk dua2 bunyi..kasi mono kn aje setting speaker tu bro..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ohyaka.. terima kasih bro infonya.

      Padam