Rabu, 5 April 2017

koleksi pendekar tangan berapi karya keladi







Bersempena pesta buku selangor ada lapan koleksi komik dirisliskan oleh bekazon, Aku sempat sambar koleksi pendekar tangan berapi ni, nampak saja iklan hari tu aku terus singgah sacc shah alam tu, kalau ikutkan hati nak juga menyelam buku2 apakan daya parking tiada, kereta pun aku parking kat tepi jalan, takut kena saman kalau parking lama2 dulu sudah perna kena sekali., ambil saja buku ni dan bayar trus blah.. mungkin aku akan pergi lagi naik motor besok atau lusa sebab last day 9hb ni. huhu. mungkin ada yang bertanya ni cerita penuh pendekar tangan berapi ke, jawapannya tidak sebab ini adalah koleksi, himpunan cerita2 yang perna diriliskan dalam majalah dulu. dan disatukan dalam buku ni, ianya setebal 90muka surat kalau tak silap, harga rm9.90 je. dalam lapan koleksi tu ini yang mengujakan mungkin sebab wataknya ni sudah melekat dalam ingatan.. 

6 ulasan:

  1. Hasil karya Keladi ye. Wahhhhh. Best la

    BalasPadam
  2. Tak jumpa lagi kat kedai biasa ni...

    BalasPadam
  3. Dulu selalu baca pendekar tangan berapi ni dlm majalah ujang ke apo?lupa pulak aku

    BalasPadam
  4. last2 yang aku ingat, dia bertokgurukan tok ghaplah...

    BalasPadam
  5. Saya br beli koleksi pendekar tangan berapi skrang tgh mencari cerita nur nilam sari dgn pendekar tangan berapi.. Ade x sesiapa yg tahu dmana boleh sy beli.. Tq

    BalasPadam
  6. Keladi dah dijemput dengan Pendekar Tangan Berapi loose bersama Nur awek dia tue.. untuk BEKAZON.. aritue meletop kejap dia lukis Daredevil komik bulat2 dalam GILA GILA... nak bt cemana. dia lukis mmg cantik.. tapi malang,, zaman sekarang nie orang kita dah ramai berkemampuan beli komik US..walaupun jauh lebih mahal drpd dulu eheheh.. sooo ramai aware peniruan dia yang cantik tu huhuhu

    BalasPadam