Isnin, 26 Februari 2018

overhaul - rock n roll fuel





hellyeahh... tape player aku berfungsi semula... dengan ada nya kaset baru ni gian nak mendengar kaset tu lain macam.. ini adalah band overhàul dari shah alam.. hari tu aku sudah kongsikan bajunya dalam blog ni.. hari tu dapat kaset yang rosak.. nasiblah pihak pengeluar sanggup ganti balik kaset baru.. yang ini adalah kaset ganti tu.. sound pun ada umph!! haha.. dorang main stail motorhead ada bau2 tu dalam lagu spitfire.. pemuzik band ni bukan lah baru dalam pergerakan muzik bawahtanah tempatan. muka2 yang punya band yang sudah berjaya.. apa yang harus di puji dengan lahirnya overhaul ni ianya dapat lagi menambahkan variasi muzik berat tempatan.. aku terhibur dengan rilisan pertama ni harapnya band ni akan terus mengeluarkan material lagi.. ohya dengarnya demo ni akan di cd kan. bagi yang tak punya tape player bleh lah nanti sambar cd tu tanda sokongan kita pada band yang baru yang best macam ni haha.. bleh pra dengar lagu dorang kat bandcamp percuma saja tu.

6 ulasan:

  1. Wow.. superb packaging dan presentation, muzik style motorhead kau cakap? Ribut ye,. Oohh mohon cerita lebih pasal ni band lain kali.

    BalasPadam
  2. Patut la logo dia pun mcm motorhead.tapi bagus la kalo ada band yg nak main stail mcm motorhead

    BalasPadam
  3. nampak menarik...nanti aku check out..

    BalasPadam
  4. woww...menarik..motorhead maniac

    BalasPadam
  5. Aku pun mmg dengar kat bandcamnp.. mmg tight bunyinya...kalau jumpa around mmg akan support!!

    BalasPadam