Sabtu, 3 Mac 2018

pastel lite - balada




hehe.. aku beli juga cd ni. pertama kali aku dengar muzik video dorang terus berkenan ngan gaya penyampaian vokalis nya tu. pastel lite ni duo mereka menggelarkan muzik mereka sebagai experimental yang banyak memasukan irama elekronik dalam lagu2 mereka. ada 10 lagu dihidangkan dalam album balada ni. buat masa sekarang hanya lagu damsel saja yang berkenan lain2 lagu tu mungkin perlukan masa untuk di hadam.. kalau korang minat the ting ting rasanya patut beli cd ni. enjoy.. 

12 ulasan:

  1. memang taktau pasal duo ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. layan lagu damsel tu.. menarik melodinya

      Padam
  2. sebuah breakaway dari metal la kiranya ni ehehe..

    BalasPadam
  3. macam band lovers electric...band tu pun ada 2org je ahli..sama lelaki n perempuan

    BalasPadam
  4. Wah?? Siapa duo ini? Dari mana?

    BalasPadam
  5. 1st time tau...nanti aku try youtube kalau ada...

    BalasPadam
  6. baru dengar lgu Damsel, boleh layan ala2 swedish pop. nk kene beli jgk la cmni haha

    BalasPadam
  7. Album monoloque pun sama mcm ni bro. Falique tu pun ada assist loque dlm album dia

    BalasPadam
    Balasan
    1. ohyaka.. rasa nak sambar gak album monoloque tu. bajet pula lari..

      Padam