Jumaat, 9 Mei 2014

MINI POS SENTOSA

gambar hiasan saja, diccedok dari google image 
hohoho.. tak dah entri nak buat, malas nak ceta cd2 kaset2 yang ada dalam koleksi, hahaha. stuf baru saja barulah ada semangat nak buat entry, hahaha ni aku nak ceta pasal mini pos kat sentosa, 2 hari lepas aku google lah kot2 ada pejabat pos dekat2 area aku keja ni, selalunya aku pergi pejabat pos kat klang nun jauh dari tempat aku keja ni, makan masa 1 jam lebih pergi dan balik, kekadang tu 2 jam juga lah. 

google punya google aku terlihat satu mini pos, dekat lah juga, dari tempat aku keja ni, pegi balik 25minit ja rasanya plus ngan bebabris lagi 30 minit cam tulah,, yang menjadi masalahnya, hari tu aku pergi, aku dah bebaris hampir 15 minit, bila saja sampai giliran aku, dia tanya macam2 cd ori ke, apakeh, last aku tanya bungkusan psolaju yang harga rm6 tu, tiba2 dia cakap tak ada.. kiayammm jugalah dah lah aku balut ngan kertas saja 2 cd tu, aku pun nak jaga juga hati pembeli cd2 aku tu, jadinya aku tak mau ambil risiko cd yang aku pos nanti sampai kat empunya tuan, jewelcase pecah.. faham sangat aku ngan nasib dorang nanti huhuhu..

hari ni aku pergi balik.. lepas solat jumaat jam2 aku terus gerak p mini pos ni, sampai2 saja tutup.. tetulis kat dinding rehat sampai jam2.30 puikk.. tak apalah kataku dalam hati, tunggu2 macam tu dah ada orang bebaris kat depan pintu,aku pun join sekali.... gilalah nak ceta setiap detik kakakakakakakaka pendekkan ceta sampai giliran aku macam2 juga dia tanya, kali ni aku dah paking cun2 punya bungkusan sebab aku tak mau jadi macam hari tu, tiba2 ada pula bungkusan rm6 tu cilaka punya amoi tua... huh!!

itulah saja untuk entri ni... hahahahaha

6 ulasan:

  1. serious dia tanya cd ori ke tak? hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. serius.. siap dia bagitau detail cemana nak isi borang tu wakakaakaka

      Padam
  2. nasib baik nyonya... kalau amoi memang dah mintak no phone kan?

    BalasPadam