Jumaat, 30 Mei 2014

BLACK ABYSS - FUNERAL CHRIST

band ni berasal dari shah alam memainkan irama black metal total kata2 kufur.. album ni mengandungi 8 lagu yang penuh ngan kehitaman, album ni juga antara album yang selalu aku dengar, aku amat menyukai muzik yang di hidangkan dalam album funeral christ ni. 

cerita masa dorang perform lagi lah dasyat, mereka ni tak tunjuk hormat kat crowd, kira band jahat lah, dan aku perna terbaca kat zine yang band ni fuck scene malaysia hahaha.. jahat band ni, ada kenangan aku tak boleh lupa masa mini gig kat shah alam, time dorang ni perform, dipertengahan lagu, kedengaran azan berkumandang, tetiba vokalisnya ckp, eh azan ke, stop dulu lah,,huhuhu.

9 ulasan:

  1. boleh pulak dgr azan waktu muzik bingit... bagus ni

    BalasPadam
  2. masjid shah alam tu besar.. lokasi gig tak jauh dari situ..

    BalasPadam
  3. sedangkan Angus Young balik rumah lambat kena tidur kat luar, apa lagi orang Islam kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. aku google tu angus young..

      Padam
  4. bagus la...black metal kita takder la jahat mana pun kan....

    BalasPadam
    Balasan
    1. bahagian semenanjung band2 black metalnya lebih kepada muzik saja..

      Padam
  5. Mungkin attitude da mcm tu,tapi reti hormat azan Kira bagus la..aku tak rasa diorang ni jahat masih ingat pegangan agama.bole jadi contoh Untuk band yg lain jugak tu

    BalasPadam
  6. ini tape cilaka susah mau dapat

    BalasPadam