Rabu, 20 Mei 2015

wordless wednesday - hari belia 2015 putrajaya + gergasi rock tanahair kumpulan search


najwa pun ada huhuhu......


nota - belum perna lagi ke putrajaya.. huhu

9 ulasan:

  1. Balasan
    1. free.. hehe ajak org umah katanya tak minat. ajak kawan kat kilang ni on katanya. gerak naik moto je g sana.

      Padam
  2. Putrajaya public transport aku rasa macam tak exist je..
    aku pernah tengok sikit2 Putrajaya kalau naik keretapi tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku perna tgk papan tanda saja. haha

      Padam
  3. ada najwa latif... kegemaran dia, tu yg beria2 nak pegi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha mulanya terlihat search ja. pastu najwa fan page tu keluar flyer tu.. hehe plan gerak lewat lah, bila najwa ada tu, alang2 baik g awal. mana tahu terserempak ngan najwa bleh snap gambar hahaaha

      Padam
  4. Tak jauh ke dari klang ke putrajaya naik moto?aku yg dok kl ni mmg tak penah sampai langsung putrajaya tu.pasal takda member yg keja gomen kat situ..heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. bola tahan jauh juga ni. dah tgk google maps. kalau lalu puchong dekat sikit lah.

      Padam
  5. WOW!!! Enjoy the joy bro! Hahahaha!

    BalasPadam