Khamis, 7 Mei 2015

xpdc dan wings jun ini KONSERT


ni xpdc aku plan nak turun lah, nak rasa feelingnya tgk mereka kat stadium merdeka beraksi., walaupun tahun lepas tu hambar sikit kan... hurm tiba2 keluar pula kenyataan wings akan buat kat IB.


sebetulnya aku mengharapkan wings kat stadium merdeka., tapi sudah tertulis dorang main kat IB utk konsert tahun ni... hurmmmm nak turun yang ni ke xpdc. hurmm AHAHAHA.. klu turun 2 2 payah juga. rasanya aku nak bawa seseorang g istana budaya tgk bersama lah tapikan tgk lah... hurmmm HAHAHAHA.
JANGAN pula lepas ni keluar search nak buat konsert june ni.. mampus... dekat2 puasa sudah tu.. hurm. itu jelah perkongsian hari ni.. korang nak turun mana satu ya.. HAHA.

8 ulasan:

  1. kalau kat JB konpem aku turun dua2...

    BalasPadam
  2. Salam perkenalan bro...yg dekat IB tu mmg sudah confirm ka

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm bro. salam perkenalan juga dari saya.

      Padam
  3. Awal bulan ni n sampai nak puasa aku bz lak tu.kalo tak boleh jugak pegi.

    BalasPadam
  4. waw...thanks for sharing....
    Yang Wings tu full Wings atau ada macam Superfriends gitu?
    kalau Superfriends aku ada kureng sikit... aku nak tengok Wings aje

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasa wings saja.. menakluk kosmos ni..

      Padam
  5. Pasal tu hari dorang main kat Singapore, tapi ada berapa guest dari Singapore. Lovehunters etc. Mereka berpakaian laksmana gitu.
    Personally, aku suka tengok Wings aksi sebagai 4 piece. OK taruk keyboard player satu. Dah cukup.

    BalasPadam