Isnin, 10 November 2014

FIRMAN KEJORAKU BERSATU

TANIAH BUAT FIRMAN juara AF2014
dan bakal aku dengarkan lagu ni di istana budaya.. hehehe....ohya cerita pasal firman juara tu, sebetulnya dia memang layak jadi juara, suara dia mmg mantap, aku suka, semalam saja pun amy search puji dia melangit.. kalau ada album firman ni kompom aku beli., gambar ni aku ambil dari fan club search huhu.. 

6 ulasan:

  1. best kalau Search bawak lagu-lagu yang jarang dorang bawak live...balik2 Isabella jer...jemu jugak...

    btw...aku tak follow sangat AF...hahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kes orang rumah tgk, aku terus jatuh hati tgk aF hahaha
      best juga lah bila pelajar pilihan menang,,, tapi aku tak pena undi lah...

      Padam
  2. Amy pun penah nyanyi balik lagu kejoraku bersatu kan dlm album special search tu

    BalasPadam
  3. apa website Search ko dapat ni ye?

    BalasPadam
  4. album spesial yg boxset mp3 tu ke..

    BalasPadam