Isnin, 18 Januari 2016

ahmad dhani and the triad


hasil dari mata ganjaran astro aku, hari tu nampak bro ijau share barang yang dia tebus dlm astro circle tu, mulanya susah juga aku nak masuk link tu. tekan macam2 pun tak keluar nama, akhirnya hari tu, ada pula masuk sudah mata ganjaran ku. pilih2 item dalam katalog tu, nampak cd ni, ngam dengan mata ganjaran tak fikir lama aku terus on..haha sbb utamanya aku nampak lagu separuh nafas tu. sampai saja dirumah hari tu, lepas play sekali..ohh tidak betapa hambarnya sound ni.. hahaha bagi selera telinga aku lah ya. tak tahu pula orang lain. musti ada yang suka kan.. tapi aku mmg tak masuk lah.. best lagi dewa 19 dari ni.. apapun aku gembira lah, sbb sudah tahu cemana caranya nak tebus mata ganjaran astro tu. lama sudah pakai astro ni kali baru dapat tebus wkwkwkw... k lah itu je.

ohya klu ada sapa2 nak trade cd ni mari kita tukar..YEAY


5 ulasan:

  1. hahaha..hr tu aku try survey tp anak n wife aku nk sgt brg dlm tu so aku tpksa mngalah je la bagi dkt dorg...

    BalasPadam
  2. hari tu aku masuk check...tapi takder benda pulak yang aku berkenan...nanti la kumpul lagi kasi banyak sikit points...

    BalasPadam
  3. separuh nafas versi amuk..best jga

    BalasPadam
  4. Aku mmg takda estrok kat umah.tgk dvd je

    BalasPadam
  5. Ni producer yang jadi host Indonesian X Faktorrrr gitu ye. Handsome barger

    BalasPadam