Selasa, 12 Januari 2016

Humiliation - bullet storm


Ini adalah keluaran terbaru dari kem tentera death metal tanahair. aku sambar ni masa gig mamatfest hari tu, bersempena ngan gig tu, split cd ni dikeluarkan. ada 2 lagu baru dalam ni, dengan barisan line up yang beraksi di mamatfest hari tu, sound dalam ni, kurang berat..berbeza ngan album tahun lepas.. bagi selera aku ni, cd ni memuaskan halwa telinga ku aaarghhh..play ulang2 sampai puas..2 lagu je gantung beb...!!


dorang split ngan band ni, band jepun TASTE, yang ni main brutal death, kejam sangat muziknya..aku tak bleh nak hadam... bukan selera aku.. masa tgk live dorang hari tu, mmg layan.. utk sound cd ni. aku dgr sekali je...bagi penggemar sound brutal..bagus rasa ni band...woarghhh!!!


Ini lah bentuk cdnya dan dalamnya.. bagi pengemar humiliation, rasanya wajib beli cd ni, sebabnya buat pertama kali humi rilis split dalam format cd, selalunya dorang akan rilis dalam format 7" saja.. lagi2 cd ni terhad 300 cetakan saja seluruh dunia.. hohoho.. k itu je ceritanya.. nak tunggu album baru humi tahun ni... good luck buat mereka utk tour jepun nanti.... terbaik boh...

5 ulasan:

  1. aku x beli lg cd ni..mgkn sbb masa tu aku baru beli cd batallion dgn album baru 2015 masa dkt mamat fest... aku try jgk hadam live taste tp still xbole masuk..xtau kenapa..smp cd ni aku x beli..

    BalasPadam
  2. Respek aku band ni...sentiasa produktif...

    BalasPadam
  3. cantik gile cover art split ni

    BalasPadam
  4. agknye cover metal ni bese tak tunjuk ahli band kt cover... aku perasan ler mmg metal cmni.. klu rock mmg cover hias ahli band jek slalunye...

    BalasPadam
  5. stakat ni aku rase Humiliation ni antara band yg paling komited klua album n tour dkt oversea..tabik!!!

    BalasPadam