Selasa, 6 Januari 2015

Best of SEARCH

OHYE..entri pertama tahun ni, dan juga cd pertama yang aku beli untuk tahun ni, apa yang menarik tentang cd ni, bagi aku biasa2 saja, walaupun sudah lama ku lihat di rak, namun keinginan mau beli cd ni kurang, hari tu aku gi beli lauk, alang2 dah singgah, terus sajalah aku rembat, mana tahu sound untuk cd ni, sama macam sound search terbaik tu kan.. soundnya macam biasa, era 3 album awal tu, cuma yang bestnya cd ni aku boleh dengar lagu2 dari 3 album awal tu, lagI satu yg menarik bagi aku, warna cd ni terang menarik aku jatuh cinta terus.. permulaan yang menarik untuk tahun ni. OK lah itu saja cetanya...

6 ulasan:

  1. untuk siri best of terbitan universal ni aku ada beli cd Belantara dan Junction...yang Search ni semua lagu dah ada...so aku tak beli...

    BalasPadam
  2. tapi packaging, inlay masih sedih...

    BalasPadam
  3. hah...series ni..popular ye.
    Aku dari dulu nak beli yang "best of Desire" bentuk ni belum beli lagi..dah takde kot...hahaha...
    Tunggu yang versi Portdy beli tu la kot

    BalasPadam
  4. Betul inlay cd Malaysia skang ni menyedihkan la

    BalasPadam
  5. cd macam ni kalau bawah sepuluh ringgit ok la, btw track list album ni memang old school berhantu beb

    BalasPadam
  6. CC-
    Berteromber - aku plan nak beli Kembara, rasanya belantara tak ada jual lah sudah.
    Ijau+Rafi - hehe inlay sekali lipat saja...
    Deaf - kat tempat aku masih ada jual best of desire tu. tak perna terfikir pula aku nak beli haha.
    PC kokak - harga cd ni rm13.90 beli kat speedy. kalau kat dalam giant rm9 saja. tapi versi Search ni tak ada.

    BalasPadam