Jumaat, 9 Januari 2015

STORM

Kumpulan storm
kaset ni aku beli hari tu, rm5 hehe.. aku penat2 menyelongkar tiada apa yang menarik, dari balik tangan kosong baik beli seketul, kaset storm ni perna aku tgk ada yg jual kat fb tu, teringin juga nak tahu cemana lagu2 dorang ni kan, aku tgk lirik belakang kaset pun macam menarik juga. aku tak mengharapkan muzik yang woow.. cukuplah sekadar alah kadar gitu.. sampai saja aku di rumah dan playkan kaset ni. soundnya tak lah berat mana dan tak lah pula slow tahap kumpulan2 generasi S, Mungkin band ni mau jadi generasi S tu kali tapi tak menjadi haha,, lagu2 dalam ni mereka cuba sampaikan dengan mendayu2 tapi tak menjadi. aku pun tertanya2 band mana dorang ni ah berapa album yang mereka rilis, kenapalah baru hari ni aku dengar lagu dorang ni, tahu lah kan dorang ni band malaysia, tapi area mana haha.. ok lah cukuplah cerita kaset ni, kalau korang ada info pasal band ni, share lah kat ruangan komen, sebab aku dah google dah tak ada di arkibkan pula album ni.. huhu.. 

6 ulasan:

  1. Storm X-Men? hahaha. Bro, beli kat kedai mana kaset nih?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kedai kat klang depan maiden tu, sebelah kfc lama. kedai tu jual cd2 indon.. belakang ada lah sisa2 kaset lagi. rm5 sekeping.

      Padam
  2. aku pun kadang2 gi kedai kaset lama, jumpa kaset melayu yang tak pernah dengar...

    BalasPadam
  3. pernah nampak dulu2...tapi tak pernah dengar...

    BalasPadam
  4. Asal band pagan black metal ni tapi jadi komersil

    acah je.

    BalasPadam
  5. Tak penah tau pun baru harini tau..heheh

    BalasPadam