Rabu, 4 Mac 2015

Wordless Wednesday

baju ni yang dikatakan
Add caption

kejadian berlaku di sandakan bundle fest. gambar dari fb HAHA.

nota - apa yang membuat dia sanggup beli tu ?

9 ulasan:

  1. Aces High errmmm let me think, kalau ingat nak collect sesuatu Aces High, carik picture disc vinyl single picture disk dia. Derek Riggs cuba design jadi bila vinyl tu berpusing, macam kapalterbang tu tengah terbang.. Dia cuba je.. haha. Apa pun, tu la kalau nak kumpul sesuatu Aces High yang nostalgic dan mungkin termampu.

    BalasPadam
  2. ada tak artikel tu yang boleh baca punya? boleh tampal tak? aku curious la.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni je kot artikel tu. nanti aku usahakan kat fb kalau ada yang terang nye news paper.
      http://www.theborneopost.com/2015/03/02/vintage-clothing-sellers-join-sandakan-bundle-festival/

      Padam
  3. aku sama mcm ko bro...apa yang membuatkan dia sanggup beli???

    BalasPadam
  4. mak aii...ni betul2 punya die hard fan ni...

    BalasPadam
  5. peniaga bundle skrg dah aware benda2 mcm ni... tapi kena pandai cari buyer(s) la

    letak harga mahal tapi takde buyer pun tak guna kan? mcm apa cerita rafu xyrus haritu LP metallica RM500?

    BalasPadam
  6. Design paling aku tak bekenan..sampai 2900? Gila arr

    BalasPadam
  7. dia beli rasanya sebab minat. mau menunjuk2 . ataupun kena kencing mcm2. haha trpaksa brsangka baik.

    BalasPadam
  8. fuh ! Kental punya peminat. Salute.

    BalasPadam