Selasa, 15 November 2016

May - Rahsia



cd may rahsia ni disambar macam biasa, walaupun agak liat nak belinya, itu hari ini pula yang menjadi pilihan hati. dilema dan hakikat tu nanti2 lah, membaca blog2 kawan2 ulasan pasal album ni, memang mengujakan jugalah, ditambah lagi kulit albumnya cantik aku suka tengok. senarai lagu dalam cd ni hanya satu saja yang biasa aku dengar, gadis bertudung putih, seingat aku lagu ni zaman karoke kat atas centre point klang tu, kawan aku selalu bawa. masa tu lagu versi live planet hollywood tu betul kata namanya tu hahaha... lagu2 lain tu ada juga aku dengar kat utube, kurang mengancam, sebab tu aku selalu skip juga cd ni. tapi bila dengar cd ni perghhh di punya sedap tu lain macam sound kebabomm dengan melodi yang padu mungkin ada kurang pada lagu slownya tapi layan jugalah, keseluruhan album ni aku suka dengar lagu2nya sound mantap beb, betul kata korang tak rugi belinya dan dijadikan koleksi cd2 rock lama.

k itu saja... 

8 ulasan:

  1. klu lgu2 slow dlm album ni ade jgk la bau2 mcm gaya Hakikat...tp lgu heavynya dh lain mcm dari lgu heavy hakikat... maybe sabab may nk gaya baru cm Slayer punye sound...

    BalasPadam
  2. Sound dia mmg sedap.puas hati beli cd ni.aku tggu album strategi pulak bila nak rilis agaknya

    BalasPadam
  3. Demam thrash zaman tu...tunggu projek piring hitamnya pulak tahun depan...harap2 jadi la...

    BalasPadam
  4. fuh! nak kena check it out! ermmm!

    BalasPadam
  5. huhuhuhu..main byk list menunggu

    BalasPadam
  6. aku pun tak sabar nak tunggu munculnya album strategi & sinar.. harapnya akan diriliskan kembali, bagi melengkapkan kesemua CD May (vokalis Mus)

    BalasPadam
  7. oopps lupa lak nak promote.. jom ke blog yusrina bro.. ada DJ Dave disana.. huhuh

    BalasPadam
  8. Ni album, black area dan radun bermadu best sangat. Zaman kaset dulu memang teruja beli kaset ni pasal memang May dan cover sangat cantik. Tapi kan, kalau seluar dia lobangkan dan jahit patch dari dalam lagi pengsi

    BalasPadam