Isnin, 30 September 2013

BLACKFIRE - SENGKETA DIBALIK AWAN patches

patches
dengan harga rm15 temasuk kos penghantaran,aku order dari faithcraft production hehe


dah ada 2 dah koleksi patches blackfire aku.. dulu memang aku suka kumpul patches ni,last2 aku jual semua,yang aku simpan hanya blackfire hitam tu.aku sayang sgt2... nanti aku nak beli jaket askar nak lekat 2 patches ni nanti hahahaha....

2 ulasan:

  1. Aku nk patch black fire yg kaler hitam tu...ada jual x? Peminat tegar black fire.. cmna nk contact hah...msj aku 0134440638

    BalasPadam
    Balasan
    1. tiada lagi lah, sold out sudah patches tu

      Padam