Jumaat, 29 Ogos 2014

ADNAN SEMPIT SAWADIKAP


kali ni aku nak ulas pasal filem plak..hahaha.. ulas lah sangatkan...aku memang tak reti bab2 mengulas ni, ni ceta, hanyalah pandangan aku saja, kira pengalaman aku lahkan..semalam aku g pasar malam, sempat tanya kat brader jack, harga sekeping dvd ni filem.. katanya rm8, aku skip, tanya kat satu lagi brader jack ni, yang ni rm7, selepas aku tanya dia punya kualiti ok, aku bayar,, kalau tak ok aku datang balik juga haha..

berbalik kepada filem adnan sempit sawadikap ni, aku tertarik nak tgk ni movie sampaikan sanggup melabur rm7.. sebabnya aku dah tgk kedua2 filem awal adnan ni, kira ada bagus sikit lah.. dan aku pun dah lupa cemana jalan cetanya..

untuk filem ni, tamat saja cetanya aku terus fuck.. tiada angin tiada ribut ceta abis, ending cam soii... jalan ceta dari mula tiada apa yang menarik minat aku, babak2 yang diingat pun tiada, nak tiru ceta ombak ka apa.. nak tunjuk negara thai ka.. amat menghampakan ceta ni.. ni kali kedua aku beli dvd jack ni, hari tu ada beli dvd abang long fadil.. cakap ja lucu, ceta pun ntah2 apa2.. lagi soii nya.. abis ja ceta ni.. lagu kacang pula penutup,, gila petama kali aku tgk mtv kacang..

oklah itu sajalah yang nak dicetakan pasal filem ni, bagi aku memang tak bestlah.. tak tahu lah pula selera orang lain... kalau ceta ni best, kompom aku beli ori nanti.. ohya.. aku dah bertahun tak tgk wayang.. teringin juga aku nak tgk filem lucy tu.. besok.. seorang diri..ckp ngan orang uma jumpa kawan HAHAHA.....KBYE

9 ulasan:

  1. Lately filem melayu mmg hampeh..Aku tunggu filem Hanyut arahan Uwei tu..bila la nak rilis

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul bro... last filem best aku tgk. BUNOHAN

      Padam
  2. tak berapa tengok sangat filem melayu...tapi drama "Rindu Awak 200%" layan jugak...hahaha...

    BalasPadam
  3. youtube takde ke orang upload?

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya ada link utk filem2 melayu skg ni.. cer google..

      Padam
  4. last aku tgk drama full.. drama projek memikat suami.. teman bini.. disebabkan ema maembong heroinnya.. hahaha rindu awak 200% ni aku tak tgk...

    BalasPadam
  5. Huhuhuhuhu! tak tengok. sebab dah tau memang tak best! huhuhuhu!

    BalasPadam
  6. bila nak review filem mat tudung?

    "teringin juga aku nak tgk filem lucy tu.. besok.. seorang diri..ckp ngan orang uma jumpa kawan HAHAHA.....KBYE"

    orang rmh tak baca blog?

    BalasPadam