Khamis, 14 Ogos 2014

BAJU - HELLSTORM, LEGION OF DESTROY

Baju bersempena promo 2014 dari hellstorm... haha baju ni aku ordering sebelum raya lagi time puasa..sampai kat rumah time tu aku cuti raya lagi, hehe poslaju, jarang2 sekali aku dapat sain sendiri bungkusan aku, dalam bungkusan ni ada 2 helai baju satu kawan aku punya, dapat plak tu patches free hahaha..
buka saja terus basuh, pesan kawan yang rilis ni baju suruh cuci dan sterika dulu baru pakai, memang patut cuci lah, masih berbau kedai kurang enak rasanya.. ohye tag baju ni gildan made in bangladeath.. lepas ja aku cuci ok ja baju ni, tak ya sterika pun..ok lah dengar kabar MCD hellstorm ni tak rilis tahun ni, kena tunggu tahun akan datang lah jawabnya..

ayat kat belakang baju ni memang evil.. baju ni tak sesuai dibawa jalan2 ke tempat awan, kakaka.. aku selalu saja beli baju yang aku tak pakai pun, masa turun gig saja pakai baju evil2 cenggini, ok lah baju pun aku nak ceritakan HAHAHAHA

5 ulasan:

  1. basuh pakai washing machine ker?...aku biasa rendam dlm air sabun dulu...gosok2 sikit...bilas....sidai....

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku basuh pakai ni terus..hhaha

      Padam
  2. aku terus pakai je baik tshirt rok atau apa pun..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni ada ceta kawan aku pakai baju behemoth gambar cam patung tuhan india tu besar kat badan dia, dia ni masuk giant, tetiba satu uncle india ni pegang baju dia kat leher.. uncle ni marah2 siap tinggi suara lagi, katanya kamu tahu ke sapa ni dia maksudkan gambar kat baju kawan aku tu, hampir nak bertumbuk saja.. siap tanya mana beli baju ni, nasiblah kan kawan aku ni ada beberapa org, klu seorang diri naya kawan aku ni... ni ceta dia ceta kat aku..

      Padam
  3. Kalo aku mmg rendam sekejap lepas tu bilas n sidai.. Baju2 rock mmg aku tak basuh guna washing machine..syg woo..heheh

    BalasPadam