Selasa, 16 Disember 2014

SEARCH - TERBAIK

SEARCH lagi, kaset ni aku dapat sekali ngan kaset sil khannas tu, trade 2 cd tukar 2 kaset, cd2 yang aku tak dengar aku lelong..haha.. kaset search terbaik aku mula2 dah hangkang..mulanya nak trade satu kaset saja sil khannas, bila fikir2 baik trade 2 sekali, senang ceta, duit pos pun tak rugi huhu

kaset search yang aku dapat trade ni memang terbaik...sound tiptop.. apalagi... memuaskan lah senang ceta. versi cd pun aku ada tapi dengar tape ni lagi cun rasanya dia punya feeling tu, bagi aku lah. DEMAN seacrh pun berakhir.. huhu. sambung tahun depan plak... dengar ceta search tgh plan nak buat konsert kat stadium merdeka.. wow.

6 ulasan:

  1. stadium merdeka?
    wahhh nanti ada news cerita sini ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. orait..
      ni pun aku terbaca kat fb nasir..
      klu ada apa2 news nanti ku tampal..

      Padam
  2. Album ni yang lagu setelah hujan tu rakam semula kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye ada lagu setelah hujan yg betul2 menarik

      Padam