Selasa, 10 Februari 2015

baju neftaraka


belakang
baju rasmi neftaraka - raw ist law, keluaran eastern myth records 2015. aku nampak saja flayer baju ni trus order haha, pertama sekali aku memang kurang kan beli baju2 ni, bila melihat design terbaru ni, ianya agak ringkas saja, tapi menarik minat aku. harga baju ni rm40 siap poslaju. disertakan sekali kad yang cantik tu.huhu tak banyak nak diceritakan kawan, aku sekarang tengah menanti bungkusan yang akan menggembirakan ku. hahaha.. itu sajalah k bai.

7 ulasan:

  1. bini bising tak...baju asyik2 warna hitam ajer...hahaha...

    BalasPadam
  2. tidak bro, sebelum kawin lagi masa bercinta dia sudah tahu aku suka baju2 hitam, jadi tidak masalah sama dia.. tapi bila pakai baju kaler lain macam nampak hensem juga hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama kita bro..w'pn wife aku bukan metalhead tp dia phm aku...cuma dia warning xbole pkai baju metal time g kenduri kahwin..hahaha

      Padam
  3. Kad tu kira membership ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak lah, pemberian saguhati saja tu, untuk mereka yang ada kejahatan dalam diri. haha

      Padam
  4. Backprint belakang tu very nice. Tergagap2 la nanti orang yang diri belakang kau di tempat awam meneka apa tulisan tu

    BalasPadam