Rabu, 16 April 2014

CROMOK

koleksi kaset cromok ku hehe.. lepas ni aku nak kumpul cd pula, kalau dapat separuh pun ok lah. sebab nak cari cd2 cromok sekarang ni agak payah,ada pun harga boleh tahan,tapi aku tak teruja sangat lah,sebab bagi aku nanti cd tu,saja buat koleksi,kaset saja ni pun dah bagi aku kepuasan yang tak perna aku bayangkan.

9 ulasan:

  1. Superb beb. Love your collection

    BalasPadam
  2. aku cuma ada green, greener, greenest...

    BalasPadam
  3. aku ada 3 kaset album terawal jer hehehe

    BalasPadam
  4. Aku cuma ada forever in time je

    BalasPadam
  5. Kalo x silap aku, Cromok ada jual boxset dia dalam format cd....boleh cari tu bro....selalu2 la pergi Speedy hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. aku dah ada bro boxset tu, yang ni untuk kaset2nya saja.. nanti aku tampal pula cd cromok yang seketul dua kat dalam simpanan..

      Padam
    2. chantek! lu memang true cromer bro! haha

      Padam