Rabu, 9 April 2014

AU REVOIR - MYSTIKULT

cd au revoir,walaupun aku dapat free kasetnya namun aku mahu juga memiliki cdnya sekali buat koleksi lebih..harga cd ni rm20 temasuk kos penghantarannya sekali,dan dapat free cd kompilasi,stiker,dan seperti dalam gambar haha.. au revoir ni antara band yang aku follow selepas saja aku mendengar album mereka,sekarang ni apa saja yang band ni riliskan aku akan support, tak banyak nak dicetakan tentang bungkusan ni,untuk sound dan lagu bleh cek kat post yang lepas haha..

3 ulasan:

  1. Tabik spring untuk bro rammy!

    BalasPadam
  2. Album yang aku "susah" nak hadam. Lama nak hadam nih! huhuhu! terbaik dari Pak Cik Rammy!

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa pakcik.pakcik! ingat gua dah tua ka!?

      Padam