Jumaat, 28 Ogos 2015

patches, utk projek mega, sempena wings 30 tahun nanti.. hahaha



patches ni mendarat semalam, apa kaitannya ngan wings pula..sebenarnya aku nak siapkan jaket aku ni, utk di pakai masa konsert wings nanti. plan memang nak beli patches2 band2 lokal saja, disebabkan tiada banyak pilihan dan harga bunuhdiri, makanya aku putuskan utk beli sajalah patches yang murah2,botleg pun botleglah, janji aku berpuas hati ngan designya,  3 patches ni aku beli rm20 siap poslaju, dan ada free promo cd 2 ketul. klu ada masa aku share promo tu kat blog ni. hurmm... rasanya banyak lagi kurang patches2 aku ni, kena cari 20 patches lebih macam tu baru siap, hahahahaa... nanti aku tampal sinilah jika jaket aku siap sepenuhnya, kalau tak siap sampai tarikh konsert wings nanti, aku tak pakailah jaket tu. tapi klu siap mantap.. ok lah itu je cerita hari ni. kbai.

6 ulasan:

  1. Wings 30 tahun tu tunggu korang rebiu ajer la...

    BalasPadam
    Balasan
    1. BRO!!! Aku memang suka hang punya blog ah! Bila aku baca, aku terkenang zaman remaja masa lewat 90-an, tengok rancangan "Alternatif" kat tv3, baca ROTTW. Hang punya blog punya feel sama macam zaman-zaman tu... Memang sempoi!!! Lagi baik baca blog hampa daripada baca blog-blog orang putih yang metal-nerd nak mampus tu... Teruskan menulis bro!!! Aku selalu duk baca blog BERTEROMBER ngan KRENMAUT...

      Padam
  2. Wahhh..
    Nanti tunjuk sini la projek kamu ini..

    BalasPadam
  3. aku rasa awie pun ngeri tegok ko ni pakai jeket penuh patch black metal nih kehkehkeh apapun mantap pilihan ko bro

    BalasPadam
  4. wow! ohsem! pergi kat kedai uncle beli patches "SEPUDURA" kikiki!

    BalasPadam