Isnin, 13 Oktober 2014

PANGGILAN PULAU PUAKA PALING PUAKA

Kaset paling puaka yang mendarat dirumah beberapa hari yang lepas sebelum raya kot lupa plak banyak sangat item mendarat, haha apapun cetanya begini kaset ni hasil trade dgn membe kat fb, sebetulnya aku nak lengkapkan koleksi PPP ni, alang2 kan, dah ada separuh dalam simpanan, mulanya aku ingat kaset ni panggilan pulau puaka yang biasa, rupa2nya ni adalah kaset terakhir utk kompilasi PPP ni, kira endingnya lah, itu pun aku tahu sbb kawan aku bagitau, hahaha... ceta pasal band dalam ni, berbagai genre ada, yang paling menarik minat aku, band mistik, dengan lagunya perjanjian syaitan, versi mistik ni agak lain dari versi yang aku pena dengar.. huuhu.. lepas ni klu berkesempatan bertemu ngan kaset2 PPPni memang aku sambar lah, aku buat kajian kat google pun tak jumpa, berapa banyak kaset yang ada rilis PPP ni, part vol ntah berapa, sapa2 ada info share2 lah K.. hahaha

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. rasa lagu perjanjian syaitan ada kot dalam utube, cer taip dark nirrajim

      Padam
  2. kalau tak silap...aku cuma ada yang 1st..

    BalasPadam
  3. Dulu ada kaset pulau puaka ni.di kebas oleh member aku yg mat thrash kental tapi keja nak kebas kaset aku

    BalasPadam
  4. oh tq bagi ingat ini PANGGILAN PULAU PUAKA, nanti aku check album PANGGILAN PULAU PUAKA vol apa yg aku ada, nak buat pos hehe.

    kasi la gambar track list satu baru infomatik beb hehe.. serius aku tak tahu pasal album ni, maybe ni THE BEST OF BEST dari kompilasi PANGGILAN PULAU PUAKA kot...

    BalasPadam
    Balasan
    1. nanti aku edit letak track listnya

      Padam