Rabu, 1 Oktober 2014

ROTTEN CORPSE

indonesia sick and brutal death metal, kaset ni aku rembat dari faithcraft, dengan harga rm10 saja, mendarat dengan satu lagi kaset dan satu promo cd, kat entri lain aku catatkan nanti, cerita pasal kaset ni dulu aku perna terlihat kaset ni, dalam longgokan kaset, masa tu aku tak berani beli sebab cover albumnya amat ngeri waktu itu dipandangan aku, tapi sekarang ni ianya tak lebi dari pada kertas saja, haahaha,,, lagu2 dalam ni memang layan, walaupun muzik macam ni kurang juga bekenan dalam kepala otak aku ni, band ni berjaya membuat aku menyenaraikan dalam playlist aku utk bulan ni, memang terbaik soundnya, tak caya cari lah album ni, hari tu aku tgk ada distro yang riiiskan dalam format cd, tak tahu lah, versi lama ke atau versi baru... kbai

8 ulasan:

  1. asyik incoming je beb,
    penuh gerobok ni macam

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku ada buat jualan juga utk kaset2 lama aku, bulan lepas mmg banyak aku order kaset ni, banyak juga kaset2 aku p jual.. hahaha

      Padam
  2. kasi tayang sikit berapa banyak dah koleksi kaset...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada lah sikit2 saja.. nanti aku buat satu entri tuk kaset2 aku.. haha

      Padam
  3. Dah boleh bukak kedai kaset dah ni

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. aku betul2 suka sound album ni..

      Padam