Khamis, 2 Oktober 2014

AS SAHAR - BAKU KARAMA

akhirnya aku memiliki juga album ni, hari tu aku pergi cheras nak sambar cd HUMILIATION yang baru rilis tu, tak sangka pula aku ada kaset ni dijual, tak banyak fikir terus rembat tampa memandang kaset2 lain yang ada kat situ wahahaa...beberapa hari ni kaset ni menjadi playlist pilihan, sedap lagu2 dalam ni kaset, sebelum ni dengar beberapa saja lagu dalam ni, ada 10 lagu dalam album ni yang berentak rock, lari dari muzik asal as sahar, bukan lagi as sahar lah senang ceta wahaha... patut pun ramai geng2 true tak boleh terima perubahan oleh as sahar dalam album ni, kabar angin juga bertiup kencang keluarnya malik dari as sahar, sebab perbalahan dari album ni, kabar angin sajalah... dulu album ni kena fuck, tapi sekarang sapa ada cd album ni memang bertuah lah, jadi buruan sudah album ni, kira rilisan cult dari as sahar,... apapun one vox gitar tinggal kenangan, tiada lagi one dalam as sahar, selamanya... hohoho...

7 ulasan:

  1. Tak tau lak ijau skang da jadi tokey kaset..heheh.
    As sahar album ni yg ada lagu slow rock tu ek.lagu jiwang Katanya..

    BalasPadam
  2. fuh~ alamat/telefon aku tak pula ditapis

    BalasPadam
    Balasan
    1. lupa nak tapis.. tak perasan daku.. haha

      Padam
    2. ok jap aku delete haha sori ya

      Padam
  3. As Sahar dan rock 80annya....Best!

    BalasPadam