Rabu, 18 Jun 2014

BLEACH - VOL. 164 - 199


Selesai tengok box 5 ni.. makin lama maki menarik.. rasa macam nak habiskan semua episodnya ni. sekarang ni ichigo dan kawan2nya sedang menuju ke alam syaitan, nak menyelamatkan orihime yang dijadikan tebusan disana, kekuatan ichigo pun dah bertambah, dia ni dah boleh betukar jadi syaitan.

masuk episod terakhir dalam box ni, ianya betul2 mengujakan, sampaikan aku nak berlari saja ke speedy untuk mendapatkan box 6 dan seterusnya, bisik hati sabar,,, tak akan lari gunung dikejar.. episod terakhir dalam ni box dah iklankan movie 3 bleach.. itu pun aku nak rembat juga, next aku tampal pula bleach the movie tu. kbai...

7 ulasan:

  1. pergh!!!...betul2 kemaruk ni...hahaha...

    BalasPadam
  2. aku kalau bleach ni 10 episod pertama saja yg aku dpt follow (versi sedut circa 2005), lps tu mcm dah ke laut... mungkin aku xngam dgn bleach kot? (tapi one piece & naruto blh masuk pulak, masih follow smpi skrg)

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku masa main kat tv3 dulu lah.. masa tulah aku teruja gila2 nak tahu kesudahan bleach ni, last2 dah tak main, lama juga dah aku perhati box set ni, dulu reganya memang mahal, skg ni dah ada promosi, boleh lah aku rembat... naruto aku suka juga, masa memula aku baca buku komik saja... nanti aku tampal buku2 yang tinggal hahaha

      Padam
  3. Balasan
    1. tak kenal maka tak cinta hahaha

      Padam