Sabtu, 7 Jun 2014

BEST OF AS SAHAR

Kalau hari tu as sahar no 1 yang ni pula best of as sahar, lagu2 dalam keduanya pun berbeza, kalau kaset no1 tu menghimpunkan lagu2 dari kompilasi as sahar, kebanyakannya. untuk best of ni pula, lagu2 nya di ambil dari lagu2 terbaik as sahar dari setiap rilisan mereka, sebelum keluar album tir, rilisan yang menarik untuk dimiliki huhuhu..

nak tambah cerita sikit, seingat aku masa memula bemetal, aku sempat beli best of voci, best of ni, ada tiga band yang rilis serentak, sil khannaz, voci, ngan as sahar, posternya pun aku masih simpan, hanya sil khannaz saja aku belum beli. itu ja kot.. wHAAHA

6 ulasan:

  1. wHAHAHA kau tu aku boleh imejin tersangat evil nye hahaha

    BalasPadam
  2. aku tengok diorang dalam mode corpse paint dah macam Darkthrone pun ya..

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. makasih infonya.. jap g aku teroka..

      Padam